Over ons

Wei Wel is een samenwerking tussen Laura de Kruijf, Loes van der Wel en Vanny Gorissen

 

Laura de Kruif

Laura (1974) is ruim 20 jaar werkzaam binnen de jeugdhulpverlening en het onderwijs als casemanager, groepswerker en  leerkracht.  De laatste vijf jaar werkt zij voornamelijk als schoolmaatschappelijk deskundige op een cluster IV school.

Loes van der Wel

Loes (1971) is  25 jaar werkzaam binnen het cluster IV onderwijs, als leerkracht , trainer van sociale vaardigheden  en de laatste jaren als kindercoach en consulent seksuele gezondheid. Daarnaast is zij Groepsgeluk  coach.

 

Vanny Gorissen

Vanny (1978) is ruim 13  jaar als groepsleerkracht werkzaam geweest binnen het cluster IV onderwijs. Sinds twee jaar werkt zij op ZZP-basis als kindercoach en maatwerk begeleider (gedrag en didactiek) op diverse scholen.  

Samen hebben we ruime ervaring in het onderwijs en het werken met groepen kinderen/jongeren die extra zorg nodig hebben bij hun sociaal emotionele ontwikkeling.  We doen dit met veel enthousiasme en met professionele nieuwsgierigheid. We luisteren binnen een veilige omgeving, naar het verhaal vanuit het kind/jongere of de ouder.  Wei wel staat voor een eerlijke en open gespreksvoering waarbij wij handelen vanuit het gedachtengoed van verbindende communicatie. Wij bieden naast ons eigen product "Wij in de wei", meerdere diensten aan. Deze worden uitgevoerd door degene die hierin is getraind/opgeleid zodat u altijd een gecertificeerde trainer krijgt.